Utanför ämnet

Till alla er te-drickare

2012-03-19 21:29 #0 av: Luju

 

Idag öppnades dörrarna för vår digitala te-stund här inne på Ifokus.

Varmt välkommen in på Te i Fokus

Glad

Anmäl
2012-03-19 22:10 #1 av: SpotifyEmma

Gud vad roligt med en Te-sajt. Lycka till!Skrattande

Vänliga hälsningar Emma

Sajtvärd på Blodgivning iFokus

Anmäl
2012-04-03 09:42 #2 av: Luju

Tänkte ge en liten update på vad som händer på TiF.

Just nu har vi en tävling på gång där vi kommer att rösta på det mysigaste teminnet bland våra medlemmarr, kolla in och lägg ditt bidrag till tävlingen!

Te-cirkeln har börjat nu i veckan. Där väljer en medlem från TiF ut en tesort för varje månad där den som vill får testa tesorten och skriva en liten recention om vad denne tyckte om teet. Välkommen in och kolla vilket som är månadens te!

Ha en underbar dag
önskar

Värdinnan på Te i Fokus

Anmäl
2012-04-03 22:38 #3 av: chilisalsa

Kul med en Te-site !

Som både kaffe och Te - drickare OCH blodgivare tänker jag dock  på att undvika att dricka i samband med ordinarie måltid. Iaf ett par veckor efter tappning. Bägge innehåller polyfenoler  som är bra för annat. Men det hämmar järnupptag från kost och järnpiller.

http://geblod.nu/aktuellt/artiklar/kostrad-for-blodgivare/

 

Anmäl
2012-06-13 11:53 #4 av: Luju

Hejsan allihopa!

Det händer mycket på TiF just nu, så tänkte dela med mig lite av allt som pågår till er alldeles just nu

 

Vi har åter igen en tävling. Denna gång så handlar det i korthet om att utforma, på papper, eltt eget te utformat efter ett skogsväsen av eget val. Sista inlämningsdatumet är den 23/6, bara några dagar kvar alltså.

För ett tag sen startade vi en sajt-lek som heter "Svara fel". Det har varit så uppskattat att nu har vi sammaställt några av dessa frågor i två artiklar. Läs artikel 1, och artikel 2. Vill du delta i sajt-leken, gör det detta här.

Vi håller fortfarande på med vår Te-cirkel. Denna månad är det Symfoni som är vår tecirkel-värd och teet som vi ska smaka är Voyage, Indian Chai. Läs mer här för att se vilka recentioner som har kommit in nu, och du är varmt välkommen att lämna din egna recention.

Varmt välkommen in och till vårt digitala tebjudning.
Hälsningar värdinnan Luju

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.