Annons:

Välkommen hit till Blodgivning iFokus!

Har du någonsin funderat på att bli blodgivare? Eller är du redan? Är det något som är oklart för dig, och som kanske håller dig tillbaka från att anmäla dig?

Då är det här forumet för dig!

Att lämna blod är en så otrolig upplevelse! Att själv kunna bidra till att rädda 3 människors liv är verkligen inspirerande.

Som flera av er säkert vet så finns det tre olika sorters blodgivning; vanlig blodgivning, trombocytgivning och plasmagivning. Här kommer vi behandla alla tre former. Både om det finns några frågor om ämnet och hur det går till.

Det spelar ingen roll hur mycket du kan om ämnet, om du är eller inte är blodgivare, du är så välkommen att antingen bevaka eller kasta dig in i diverse diskussioner!

Jag heter Emma och är sajtvärd här på blodgivning.ifokus. Jag är själv blodgivare, och är nu inne på mitt andra år. Jag har en hel del kunskap om ämnet, då jag själv arbetar aktivt för att värva fler blodgivare.

Undrar ni något eller har synpunkter angående sajten är ni välkomna att höra av er till mig eller till mina medarbetare Alex och Carlo i PM.

Läs gärna igenom våra skrivregler innan du börjar diskutera på forumet.

 

Hoppas vi kommer skapa ett trivsamt och bra forum tillsammans! /Marielle